Milana Rakića 88a+381(0)63 8067-990 Bul. kralja Aleksandra 516+381 (0)65 8097-000

Škola stranih jezika | Kursevi Engleskog | Nemačkog | Utisci o školi

Utisci o školi | Škola stranih jezika Alphabet

Pročitajte neke od utisaka naših đaka i njihovih roditelja.

Pre svega, želim da naglasim, da sam veoma zadovoljan sa kvalitetom nastave, koji držite, sa visokom profesionalnošću i fleksibilnošću, po pitanju termina održavanja nastave i tempom savladavanja gradiva.

Pored toga, obzirom da je i moj sin polaznik Vaše škole (od jeseni 2013.godine), uvideo sam značajan napredak u njegovom nivou znanja u proteklom periodu. Želeo bih da pohvalim i sve Vaše profesore, sa kojima sam radio (Marica, Mila, Katarina, Dejan, Nevena, Ema, Danijela), obzirom da, iako imaju različit pristup držanju časova, bez izuzetka, svi su pokazali visok profesionalni i stručni nivo. Profesori su poređani po hronološkom redu održavanja nastave, od oktobra 2013.godine, kada sam upisao prvi kurs u Vašoj školi.

Smatram veoma korisnim, što se časovi održavaju sa različitim profesorima, obzirom da se tako i mi lakše prilagođavamo, na različite načine rada, različite zahteve, različite izgovore,...

Želim da izrazim i zadovoljstvo sa kvalitetom udžbenika, obzirom da smo u preoteklom periodu radili 3 udžbenika i obzriom na veliku tematsku različitost, smatram ih veoma kvalitetnim.

Struktura održavanja časova sa svim profesorima je vrlo sadržajna, obzirom da imamo kombinaciju komunikacije o sasvim običnim, svakodnevnim stvarima i događajima, preko učenja novih reči i fraza (kroz tekstove), učenja gramatike, slušanje komunikacije preko CD-a, gledanje video materijala i vežbanja (domaći zadaci). Iako sam izrazio zadovoljstvo sa radom svih profesora, posebno bih želeo da pohvalim profesora Dejana, jer meni, kao ljubitelju raznih kvizova i igara, veoma se dopalo njegovo angažovanje da kroz razne vrste igara unapredi nivo održavanja nastave.

Iz svega gorenavedenog, više je nego jasno moje veliko zadovoljstvo sa Vašim uslugama i rado ću Vas preporučiti svim potencijalnim polaznicima.

I na kraju da napomenem, iako sam više puta na čas dolazio veoma umoran nakon poslovnih obaveza, nakon svega nekoliko minuta od početka časa, osećao sam se mnogo bolje i poletnije.

Sa poštovanjem,
Dragan Marić

Nakon višegodišnje saradnje sa Vašom školom, koja je rezultirala značajnim napretkom u savladavanju novog i unapređenju ranije stečenog znanja engleskog jezika, mogu da izrazim samo veliko zadovoljstvo što sam izabrala baš Alphabet, kao centar za učenje željenog jezika.
Prvi kontakt sa Vašom školom bio je po preporuci više učenika koji su Vaši višegodišnji đaci-klijenti.
S obzirom na sjajan izbor profesora i odličan koncept držanja nastave koji podrazumeva promenu profesora kroz časove, kao i sjajnu energiju koju prenose i na nas, bilo je sasvim očekivano da će Vaša škola ostati moj izbor i na dalje, kako za naše dete, tako i za mene lično.
Najbolja preporuka za Alphabet i Vaš tim je sigurnost i sloboda govora i pisanja koju imam u obavljanju svog posla i praćenju stručne literature koja mi je ,za isti, potrebna. Naravno, :), tu su i odlične ocene koje naše dete donosi iz škole...:) I za kraj, ali svakako ne manje važno, ovo je prilika da steknete nove prijatelje! 

Irena Simić

U alphabet školu jezika idem već 4 godine. Odlično je i zabavno. Tu se uči pre svega, zatim pred kraj časa ako nam ostane vremena malo se poigramo. Ponekad i gledamo filmove. 
Volim da idem, moji termini su ponedeljak i petak. Čak daju časove ako u školi imamo kontrolni ili diktat. Potrebno je da ponesemo udžbenike koje kupimo, radne sveske, svesku i pernicu.

Jovana Đurović, 9 godina

Kada sam tražila školu stranih jezika, za engleski jezik između ostalog, bilo mi je bitno da mi je škola blizu. Nisam imala nikakve preporuke. Nakon obavljenog testiranja i razgovora o načinu rada, upisala sam se u ovu školu. To se ispostavilo kao veoma dobar potez. Dopada mi se što ima više predavača a ne samo jedan. Svako od njih ima drugačiji način, drugačiji pristup, drugačija interesovanja tako da se pokrije više oblasti i nauče se razlicite stvari. Svi predavaci su izuzetno posvećeni i mogu samo da ih pohvalim. Jos jedna bitna stvar je sto nisu velike grupe polaznika i da predavači mogu da se dovoljno posvete polaznicima. Naravno, bitno je mi je da u grupi imam predivnu drugaricu pa je atmosfera na času jako dobra i da mi predstavlja zadovoljstvo da dođem na čas, a ne obavezu. 
Sa moje strane, sve preporuke za Alphabet školu stranih jezika.

Nataša Vuković

Poštovani,

Školu stranih jezika " Alphabet "izabrala sam još pre deset godina za najstarije dete, zbog preporuka koje sam dobijala od prijatelja.
Pored stručnog tima, interesantno osmišljenih časova, ono što bih posebno izdvojila je prijatno okruženje, nasmejani i prijateljski naklonjeni profesori koji su spremni učenicima da pomognu u svakom trenutku.
Zbog svega ovoga,pored troje dece koja idu u ovu školu i sama sam postala polaznik škole i zaista, iskreno mogu da kažem, da mi učenje jezika sa svim profesorima predstavlja veliko zadovoljstvo. 

Sa postovanjem
Djina Kostic

U školu stranih jezika “Alphabet” idem negde oko 7 godina, inače ovu školu mi je preporučio moj školski drug. Ova škola mi se dopada pre svega zbog novih drugara koje sam upoznao, odličnih profesora i njihovog režima rada sa nama gde oni pokušavaju na svakom času da nas kroz igru i zabavu nauče nečem novom. Ovu školu bih preporučio svakom ko želi da nauči neki strani jezik..

Babić Kristjan, 13 godina

British council sertifikat | Škola stranih jezika Alphabet

Škola stranih jezika Alphabet | Lokacije