Milana Rakića 88a+381(0)63 8067-990 Bul. kralja Aleksandra 516+381 (0)65 8097-000

Škola stranih jezika | Kursevi Engleskog | Nemačkog | O nama

O nama | Škola stranih jezika Alphabet

Škola stranih jezika Alphabet je mesto gde možete učiti engleski, nemački, francuski, italijanski, spanski, ruski, grčki.... Alphabet je osnovan 2000. godine i razvio se u jezički centar koji insistira na visokim nastavnim standardima. Od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika. Veoma smo ponosni na to što su se mnogi od njih iznova vraćali sa početkom nove školske godine i nastavljali kod nas svoje jezičko usavršavanje. A posebno zanimljiva je činjenica da mnogi od naših polaznika uključuju čitave porodice, neretko su na našim kursevima i roditelji i deca. Mnogi od nasih đaka krenuli su u jezičku avanturu sa nama od samog početka.

Alphabet se nalazi na dve lokacije u Beogradu: Vjekoslava Kovača 11, i Ustanička 516. Šest prostranih, savremenih učionica, namenski opremljenih za nastavu stranih jezika uvek je puno đaka svih uzrasta. Čitav prostor u kome se odvija nastava veseo je i prijatan. U okviru škole nalazi se i biblioteka sa naslovima na engleskom jeziku, koja je na raspolaganju svim polaznicima kao i prevodilački centar.

Nastava u skoli Alphabet se odvija po savremenim nastavnim standardima. Naši predavači su stručni, iskusni, mladi, ambiciozni i pre svega vole svoj posao. Svi su visokoobrazovani profesori jezika, a njihovo usavršavanje je kontinuiran proces. Većina njih je član porodice Alphabet duži niz godina.

Pored redovnih časova jezika, Alphabet školarcima omogućuje da besplatno pohađaju dopunkse časove, kao i učešće u raznim projektima. Omiljene aktivnosti naših polaznika školaraca su organizovanje i učešće u školskim priredbama, maskenbalima, javnim časovima i sportskim danima, dok stariji pored nastave posebno uživaju u žurkama i školskim druženjima. Jedna od novina u skoli Alphabet je i letnja skola engleskog jezika u Britaniji, a za one malo mlađe tu je letnja skola engleskog na Kopaoniku.

Kao član Addvantage programa Britanskog saveta, naše polaznike stručno i odgovorno pripremamo za polaganje ESOL ispita i ponosno ističemo njihovu izvanrednu prolaznost.

Sa iskrenom željom da i narednim generacijama olakšamo i ulepšamo jezičko usavršavanje, čekamo Vas da se upoznamo i zajedno uplovimo u svet znanja.

O nama | Škola stranih jezika Alphabet
British council sertifikat | Škola stranih jezika Alphabet

Škola stranih jezika Alphabet | Lokacije