Milana Rakića 88a+381(0)63 8067-990 Bul. kralja Aleksandra 516+381 (0)65 8097-000

Škola stranih jezika | Kursevi Engleskog | Nemačkog | Letnja škola stranih jezika

Letnja škola stranih jezika | Škola stranih jezika Alphabet

LETNJE ŠKOLE ENGLESKOG U BRITANIJI I NA KOPAONIKU

Kao jedna od ponuda u Školi jezika Alphabet, od ove godine uvodi se i letnja škola engleskog u Engleskoj. Svi naši polaznici, kao i ostli zainteresovani, uzrasta od 9 do 18 godina, mogu se prijaviti za ovaj letnji program u Engleskoj (London ili Notingem). Grupu polaznika prati jedan od profesora iz naše škole.

Za one malo mlađe, uzrasta od 7 do 14 godina, koji bi da budu malo bliže kući tu je i letnji kamp engleskog jezika na Kopaoniku, u trajanju od deset dana.LETNJA ŠKOLA U BRITANIJI

 

U ponudi imamo dve lokacije: London i Notingem. Dužina boravka može biti 2 ili 3 nedelje, a svi polaznci su smešteni u kampusu nekog od univerziteta, sve sobe su jednokrevetne i poseduju sopstvena kupatila. Polaznicima škole je obezbeđen pun pansion. Nastava je radnim danima u toku nedelje u grupama od 10 do 15 polaznika, a pored nastave organizuje se i nekoliko zanimljivih ekskurzija, poseta zanimljivim mestima i znamenitostima. Danima kada se ne ide na ekskuzije, organizuju se različite spotske aktivnosti i umetničke radionice.LONDON – VILSDEN

 

London je jedan od najatraktivnijih gradova Evrope. Njegove brojne znamenitosti mame na milione turista da ga posete svake godine. Polaznici ovog programa imaće priliku da vide gotovo sve što ovaj grad ima da ponudi.
Polaznici borave u modernom i stilizovanom smeštajnom bloku koji se nalazi na rasksrsnici Vilsden, na nekoliko stanica metroom od centra Londona. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim sobama sa kupatilom, smeštaj je na bazi punog pansiona. 
Nastava ujljučuje 20 časova engleskog nedeljno, u malim grupama. Pored nastave program uključuje još i pet poludnevnih ekskurzija do centra Londona (radnim danima), subotom se organizuju fakultativni izleti do destinacija po izboru grupe.

LONDON – AKSBRIDŽ

London je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih gradova sveta i jedan od glavnih centara obrazovanja, umetnosti, kulture medija i mode. Aksbridz u kome se nalazi letnja škola jeste zivahno predgrađe sa mnogobrojnim pogodnostima za šoping i boravak.

Smeštaj je u koledzu, kampus univerziteta Brunel. Nastava se odrzava 17,5 sati nedeljno, 3 sata i 30 minuta svakog radnog dana u grupama od 10 do 15 polaznika. Grupe su mešovite sa polaznicima iz različitih zemalja sveta.
Pored nastave, program u ključuje još i dve poludnevne ekskurzije nedeljno do centra Londona (radnim danima), subotom se organizuju celodnevni izleti u Londonu, dok se nedeljom organizuju izleti van Londona do gradova kao što su Kembridz, Oksford, Kanterberi i Brajton.NOTINGEM

 

Notingem vazi za jednu od najpopularnijih destinacija – mlad grad sa širokom ponudom aktivnosti preko leta, lociran je u samom srcu Engleske, blizu nekih od najpoznatijih turističkih destinacija. 

Smeštaj je u koledzu koji se nalazi u kampusu Notingemskog univerziteta. nastava se odrzava 20 sati nedeljno grupama od 10 do 15 polaznika. Grupe su mešovite sa polaznicima iz različitih zemalja sveta.
Pored nastave, program u ključuje još i tri celodnevne ekskurzije u toku dvonedeljnog perioda i Mančester, Jork, Bakston i Čatsvort, kao i poludnevne izlete do znamenitosti u Notingemu. Jedan dan je ostavljen za fakultativne izlete i tada moze da se obiđe Oksford, kembridz, London ili zabavni park Alton Tauers.LETNJI KAMP ENGLESKOG JEZIKA NA KOPAONIKU

Program za decu od 7 do 14 godina

Polaznici ovog kampa smešteni su u hoteli Konaci 4*, u dvokrevetni, trokrevetnim i cetvorokrevetnim sobama. U aranzman je uključeno 9 punih pansiona. 

Nastava uključuje 30 časova engleskog jezika u toku desetodnevnog perioda. Nastavu izvode iskusni profesori, izvorni govornici engleskog jezika. Učenje engleskog se ne završava izlaskom iz učionice. U slobodno vreme organizovane su sportske aktivnosti i umetničke radionice koje takođe vode izvorni govornici engleskog. U večernjim satima organizovane su zanimljive igre i aktvnosti. Programom je predviđen i jedan celodnevni izlet do neke od od popularnih destinacija blizu Kopaonika, kao i poludnevni izlet do Pančićevog vrhana Kopaoniku. Svi polaznici će od jutra do večeri u potpunosti biti izlozeni engleskom jeziku.LETNJE ŠKOLE ENGLESKLOG JEZIKA NA KIPRU I MALTI

Ukoliko želite da kombinujete učenje jezika i odmor na moru, pravi izbor za vas može biti neka od škola jezika na Kipru ili Malti.KIPAR – EPISKOPI

 

Kipar je veoma popularna destinacija za letnji odmor. Gradić Episkopi nalazi se u blizini Limasola. Ovaj gradić je izuzetno slikovit i bezbedan pa je idealno okruženje za decu. Dok boravite u školi engleskog na Kipru, možete kombinovati odmaranje na plaži sa obilaskom znamenitosti koje datiraju još iz perioda antičke Grčke.

Polaznici su smešteni u hotelu Episkopiana 3*, u trokrevetnim sobama sa kupatilom. 
Nastava uključuje 20 časova nedeljno u grupama sa do 15 polaznika iz različitih zemalja. Pored nastave organizuju se i svakodnevne aktivnosti kroz koje polaznici razvijaju svoje kreativne i sportske talente i istovremeno vežbaju engleski. Program uključuje i jedan celodnevni i jedan poludnevni izlet nedeljno do nekog većeg mesta (Nikozija, Larnaka, Limasol, krstarenja i slično). Nedelja je dan za fakultativni izlet do akva parka ili neke druge zanimljive destinacije na ostrvu.MALTA

 

Malta je idealno mesto za mlade jer nudi mogućnosti kombinovanja učenja engleskog jezika sa mnogo razonode i sportskih aktivnosti. Grad Slima u kome se nalaze hoteli i škole, je centar zabave na malti i karakterističan je po tome što ga leti posećuje na hiljadde mladih ljudi iz celog sveta.

Smeštaj je u hotelima sa četiri zvezdice, u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Nastava uključuje 20 časova nedeljno (4 časa od 45 minuta nedeljno). Radi se u malim grupama sa do 15 polaznika iz čitavog sveta.
Pored nastave , program uključuje i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno do Valete, Mdine, Rabata ili ostrva Komino. A tu su i razne poludnevne i večernje aktivnosti koje su organizovane za polaznike.ŠKOLE JEZIKA NA NEMAČKOM GOVORNOM PODRUČJU

 

Za sve one zainteresovane za učenje nemačkog jezika na nemačkom govornom području, možemo obezbediti ponudu za učenje jezika u nekom od većih gradova Nemačke ili Austrije.

Jedna od tih zanimljivih ponuda je i letnja škola nemačkog u BečuLETO U BEČU

 

Beč je grad pun istorije i kulture, poznat je širom sveta po svojim imeprijalističkim građevinama, i kao svetska prestonica klasične muzike i umetnosti. Beč je sjajno mesto za posteiti tokom cele godine.

Polaznici su smešteni u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama sa zajdeničkim kupatilom ili sa odvojienim kupatilima sa drugim polaznicima sličnog uzrasta i različitih nacionalnosti. Aranžman je na bazi punog pansiona.
Nastava se odvija u prestižnoj školi u centru grada i uključuje 20 časova nemačkog jezika nedeljno. 
Škola polaznicima nudi raznorazne aktivnosti, ako i fakultativne ekskurzije do drugih gradova Austrije kao što su: Salcburg, Laksenburg, Kruzenštajn i drugi.

British council sertifikat | Škola stranih jezika Alphabet

Škola stranih jezika Alphabet | Lokacije